concursul de brazi impodobiti 2010

Posted: 24 December 2010 in special
Tags: , , , , , ,

Iata ca ne-a ajuns din goana nebuna si Ajunul Craciunului… Ca in fiecare an, ma izbeste aceeasi senzatie deja binecunoscuta de lipsa… lipsa de timp… lipsa de cappuccino… lipsa…
Tin mult la traditii, asa ca voi incerca sa fac si in acest an concursul de brazi impodobiti, desi, recunosc, cu mai putin entuziasm decat in ceilalti ani.

Daca sunteti ca mine, cu siguranta ati petrecut destul de mult timp impodobind bradul de Craciun, alegand beculetele si globuletele si beteala… Ati facut 2 pasi in spate, ati contemplat, ati facut mici retusuri, apoi ati facut alti 2 pasi in spate si ati zambit plini de mandrie: bradul vostru din acest an e cel mai frumos de pana acum!
Si de ce sa nu-l admire si sa nu se bucure de el cat mai multa lume?

Asa ca astept sa imi trimiteti o poza cu bradul vostru pe adresa de mail salubrizare@gmail.com, alaturi de numele sau nick-ul cu care vreti sa participati la concurs.

Artista handmade Alexandra va realiza o miniatura a bradutului castigator, sub forma de brosa sau de ornament de brad, urmand sa ajunga langa originalul din casa voastra. Pe langa aceasta, castigatorul va primi si turta dulce, alaturi de nelipsita ciocolata calda.
Daca nu esti din Bucuresti, nu te ingrijora, premiul poate fi trimis prin posta :)
Si asta nu e tot! Primii 10 participanti vor primi un premiu surpriza.

Vineri noapte voi posta pe blog pozele cu brazii, iar apoi puteti vota preferatul, pana luni la ora 23:59, cand, in urma voturilor voatre, se va desemna castigatorul editiei din acest an.
Daca sunteti curiosi de cum au decurs lucrurile anul trecut, puteti consulta arhiva: concursul de brazi impodobiti 2009

si castigatorul de anul trecut: Vladutz si bradul lui

Comments
  1. dagatha says:

    pai ma apuc de impodobit!!!

  2. briza says:

    “Vineri noapte voi posta pe blog pozele cu brazii”

    noaptea abia a inceput :))

  3. larisa says:

    e foarte frumos al lui octevian-andrey bravo!!!

  4. larisa says:

    e foarte brumos al lui octavian-andrey!!

Leave a comment